Ændring i bestyrelsen for JP/Politikens Hus

Efter fire år i bestyrelsen for JP/Politikens Hus har Vagn Sørensen besluttet at udtræde på grund af et stigende tidspres fra især internationale bestyrelsesopgaver. Han erstattes af René Rechtman, der netop har fratrådt en ledende position i The Walt Disney Company International, hvor han stod i spidsen for selskabets aktiviteter inden for Non-Linear Media.

Vagn Sørensen har i sin tid i bestyrelsen for JP/Politikens Hus ydet et værdifuldt bidrag til den fortsatte udvikling og vellykkede digitalisering af koncernens forretninger, siger bestyrelsesformand Lars Munch:
”Vi har meget at takke Vagn Sørensen for. Han har med sit enestående internationale udsyn, strategiske overblik og gode menneskelige egenskaber bidraget betydeligt til koncernens udvikling”.

Lars Munch glæder sig over, at det er lykkedes at finde en fuldgod erstatning for Vagn Sørensen. René Rechtman er en af de mest succesfulde danske entreprenører på det digitale område og har de seneste år markeret sig som leder i en række af de førende internationale, digitale medievirksomheder.

”Vi er glade for, at Rene Rechtman har accepteret at træde ind i bestyrelsen. Hans resultater aftvinger respekt, og vi ser frem til samarbejdet med ham” siger Lars Munch.

Før han kom til Walt Disney var René Rechtman blandt andet direktør i Maker Studios og AOL. Tidligere var han medskaber af flere store danske medie- og teknologisuccesser. Blandt andet Goviral og TradeDoubler. René Rechtman er 47 år. Han indtræder i bestyrelsen for JP/Politikens Hus ved generalforsamlingen 22. februar 2018.