Protection from Bad Weather

kunstudstilling — forhallen
25. Oct 2019 — 25. Jan 2020

Protection from Bad Weather
Frederik Næblerød og Casper Aguila
25. okt. 2019 - 25. jan. 2020

Frederik Næblerød og Casper Aguila blev i foråret 2018 indstillet til kunstkritikerprisen AICA for Korshage kunststorm (2015-17), hvor kunstnerne i perioden 2015-2017 midlertidigt indtog og omdannede et forladt sommerhus på stranden i Odsherred.

I sommeren og efteråret 2018 indtog kunstnerne, i forlængelse af Korshage, en forladt trelænget gård i Vig, omgivet af marker og vild natur. Her skabte de skulpturer, malerier, fotos og installationer af materialer indsamlet på stedet. Nu indtager Frederik Næblerød og Casper Agulia byen, som afsæt for deres kommende udstilling i Politikens Forhal.

Næblerøds og Aguilas kunstneriske praksis – både hver for sig og samme – er drevet af en umiddelbar lyst og en uforbeholden trang til at skabe og udtrykke sig. Tegning, keramik og maleri blander sig med fotografi, collager og installationer i stor skala. Motiverne kredser om emner, der relaterer sig til tabuiseringer, eufori og kontroltab, og rummer en uudtalt søgen efter holdepunkter i en verden i konstant forandring.

Udstillingen, som har fået titlen 'Protection from Bad Weather', indeholder en serie nye værker og en stor installation af restmaterialer skabt til rummet. Her går vi nysgerrigt på opdagelse og her søger vi ly for vejret - og verden udenfor.

Officiel udstillingsåbning fredag 25. oktober 2019 i Politikens Forhal. 

For yderligere information og presse kontakt Signe Cecilie Jochumsen, udstillingschef i Politikens Forhal: signe.jochumsen@jppol.dk