Jeppe Heins udstilling i forhallen på JP/Politikens hus

JEPPE HEIN Change Yourself (UDSTILLING)

Kunstudstilling — forhallen
25. Jan 2019 — 30. Mar 2019

Med udstillingen Change Yourself i Politikens Forhal opfordrer Jeppe Hein os til at se os selv i øjnene og erkende at al forandring starter hér. Moralen er klar og bøjet i neon, men dog uden at være belærende: vil vi skabe forandringer i vores liv eller i samfundet som helhed, må vi først og fremmest ændre vores egen tilgang og relation til den verden vi lever i.

Udstillingen er bygget op om en serie større installationer og enkeltstående værker. Via spejlinger og helt umiddelbare budskaber som ”You Make Me Smile” og ”You can only Change Yourself” konfronteres vi med os selv og hinanden. Udstillingen udfolder en ny og mere personlig side af kunstneren hvor det ikke alene handler om at acceptere hvad vi ser, men også om at finde styrken til at skabe de nødvendige forandringer i vores liv.

Med afsæt i åndedrættet sætter Jeppe Hein spørgsmålstegn ved vores eksistens og væren – her og nu. Til udstillingen i Politikens Forhal inviteres publikum til at skabe ét større sammenhængende værk med blå vandfarve, som ifølge Hein vil forevige og forene vores forskellige åndedræt.

Change Yourself kan opleves fra 25. januar til 30. marts 2019 i Politikens Forhal.