OBS! NY DATO 12 JUNI 2019

 

Lad dit hjerte trække vejret! – en aften med forfatter og mystiker Lars Muhl og forfatter og åndedrætsterapeut Jakob Lund.

På denne aften vil Lars Muhl og Jakob Lund dele deres erfaringer om de helbredende kræfter, som findes i brugen af det bevidste åndedræt. Samtidig vil publikum få mulighed for at praktisere nogle af de teknikker, som forfatterne beskriver i deres bøger. Aftenen vil slutte med musik, sang og praksis.

Der vil være mulighed for at købe og få signeret bøger og stille spørgsmål til de 2 forfattere.

Lars Muhl har beskæftiget sig med de åndsvidenskabelige kræfter i hele sit forfatterskab, i alt 22 bøger, hvoraf mange er udkommet i det meste af verden. I hans seneste bog ”Lyset i et menneskes hjerte – bogen om det uendelige univers indeni” skildrer han, hvor store muligheder vi mennesker har, når vi indser at vi allerede er oplyste. Og den praksis som han har lært at kende gennem sit mere end 30 år lange studie af det aramæiske sprog og den esoteriske kristendom, som vi alle kan bruge i hverdagen.

Jakob Lund har i Danmark startet Breathsmart og Prisonsmart under den humanitære ngo International Organisation for Human Values (IAHV). Jakob Lund har med sit team hjulpet tusindvis af mennesker. Hans epokegørende arbejde har vakt danske og internationale forskeres opmærksomhed, som har været med til at dokumentere videnskabeligt, hvordan brug af den bevidste vejrtrækning virker så godt. Dette bliver beskrevet i bogen, som er baseret på Jakob Lunds arbejde, ”traumebehandling og resocialisering – gennem åndedræt og meditation”.

Sted: PRESSEN, Politikens Hus, Vester Voldgade 33, 1550 København K.
Tid: den 29. maj fra kl 1900-2130. Døre åbnes 45 minutter før.
Billetpris: 199,- DKK
Købes på: Gilalai.com