KBH-læser 2019

Litteratur — boghallen
30. Nov 2019 kl. 13:00 - 16:00

Kbh Læser er en litteraturfestival med fokus på, hvor du kan opleve og møde litteraturen som læsende københavner, men også en festival, der har blik for at litteraturen har mange facetter, hvilket afspejles i de mange forskelligartede aktører i netværket, der formidler litteratur på deres måde.

KBH Læser som de fleste kender den som Københavns store litteraturfestival blev sidste år nedlagt af kommunen, men eksisterer i dag som en frivillig forening. Det ønsker vi at markere med en mini-udgave af festivalen, der finder sted d. 30. november under temaet HYLDEST i Politikens Boghal.

Temaet skal forstås som en hyldest til litteraturen, til København og til alle litteraturstederne tværs over byen og samarbejdet herimellem. Alle er velkomne til at bidrage med et indslag på dagen, men festivalens sekretariat har selv indbudt to danske forfattere Torben Munksgaard og Hanne Højgaard Viemosee til at skrive en hyldest-tekst (der læses op på dagen) og som vil være at finde i en lille udgivelse sammen med tidligere års festivalavis-bidrag.

Som litterært-musikalsk indslag vil Tine Høeg og Simon Brinck også optræde med deres romankoncert 'NYE REJSENDE'.

Arrangementet er støttet af Statens Kunstfond
Fotokredit: Lærke Posselt og privatfoto