JEPPE HEIN Change Yourself (UDSTILLINGSÅBNING)

Udstillingsåbning — forhallen
25. Jan 2019 kl. 17:00 - 19:00
Vi har fornøjelse af at invitere til åbning af Change Yourself, en soloudstilling med Jeppe Hein i Politikens Forhal.
Til selve åbningen inviteres en gruppe af publikum med til at skabe ét større sammenhængende værk, som ifølge kunstneren vil forevige og forene vores forskellige åndedræt.

Velkomsttale kl. 17.00. Reception frem til 19.00. Bryggeriet Kølster og Læsk leverer forfriskningerne.

Tilmelding via facebook event: https://www.facebook.com/events/360717834705960/

 

Om udstillingen

Med udstillingen Change Yourself i Politikens Forhal opfordrer Jeppe Hein os til at se os selv i øjnene og erkende at al forandring starter hér. Moralen er klar og bøjet i neon, men dog uden at være belærende: vil vi skabe forandringer i vores liv eller i samfundet som helhed, må vi først og fremmest ændre vores egen tilgang og relation til den verden vi lever i.

Udstillingen er bygget op om en serie større installationer og enkeltstående værker. Via spejlinger og helt umiddelbare budskaber konfronteres vi med os selv og hinanden. Udstillingen udfolder en ny og mere personlig side af kunstneren hvor det ikke alene handler om at acceptere hvad vi ser, men også om at finde styrken til at skabe de nødvendige forandringer i vores liv.

Med afsæt i åndedrættet sætter Jeppe Hein spørgsmålstegn ved vores eksistens og væren – her og nu. Til udstillingen i Politikens Forhal inviteres publikum til at skabe ét større sammenhængende værk med blå vandfarve, som ifølge Hein vil forevige og forene vores forskellige åndedræt.

Vores klode er under pres. Derfor er Politikens Forhal, Jeppe Hein og Verdensnaturfonden WWF gået sammen om at skabe en t-shirt som skal inspirere til forandring med budskabet ”Change Yourself” printet på brystet. For hver solgt t-shirt går 50 kr. ubeskåret til WWF’s arbejde med at skabe en ny og bedre fremtid for kloden.

T-shirten sættes til salg i ugen op til udstillingsåbningen og kan købes i Politikens Forhal på selve åbningsdagen.