Sille Kirketerp Berthelsen og Anders Haahr Rasmussen har begge skrevet bøger der handler om at være henholdsvis kvinde og mand i det 21. århundrede.

Vi har inviteret dem til samtale på trappen for at finde ud af, om vi alle sammen kan blive lidt klogere på kønsdebatten, Metoo, krænkelseskultur, og måske endnu mere.

Sille Kirketerp Berthelsen er journalist, forfatter og cand.mag. i Nordisk Sprog og Litteratur bosat på Frederiksbjerg i Aarhus. Tidligere journalist ved Føljeton og klummeskribent for Politiken. Derudover kommunikationsansvarlig ved Kunsthal Aarhus. Hun er aktuell med bogen "Med hjertet og kussen i laser", der udkommer på forlaget Nemo den 29. april.

Anders Haahr Rasmussen er journalist, forfatter og foredragsholder bosat på Nørrebro i København. Han skriver primært for Zetland og Dagbladet Information. Derudover arbejder han som tenniskommentator for Eurosport og DR og er vært på Radio24syvs Wimbledon-programmer. Han er medstifter af og fungerende redaktør på Rabarberbladet. Hans bog "En fandens mand" udkom på forlaget Gyldendal i februar.