På onsdag åbner vi ny udstilling i Politikens Forhal og i den forbindelse vil jeg endnu en gang gerne bestille en fotograf til at lave installation view – fotos af udstillingen. Fotografierne skal bruge til bl.a. presse og kommunikation og må gerne både vise udsnit af udstillingen og værkdetaljer. Hvis det kan blive torsdag, når det passer jer, vil det være perfekt.

Birke Gorm 'full stop'

Kunst — forhallen
26. Aug 2021 — 30. Oct 2021

Birke Gorm er født i Hamborg i 1986, opvokset i Danmark og bor og arbejder i dag i Wien. Hun er uddannet fra Akademie der bildenden Künste Wien (2012-2018) og Hochschule für bildende Künste Hamburg (2015-2016).

Med udstillingen til Politikens Forhal, som bærer titlen 'full stop', arbejder Birke Gorm med stedets karakter og flydende funktion gennem en skulpturel installation skabt specifikt til rummet.

”Det er de to figurative elementer – sækkestolen og skamlen – som Birke Gorm animerer i udstillingen, i en fortælling, der synes næsten komisk som en gammel sort-hvid film, hvor nogen falder på halen. Men ganske som disse film også indeholder både smerte og poesi, vandrer Birke Gorms udstilling ad omveje ind i en langt mere kompleks samtale om forskellene mellem arbejde og hvile, mellem pligt og lyst, og mellem hårdt og blødt.” - uddrag fra udstillingsteksten skrevet af kunstkritiker Mathias Kryger. 

Udstillingen 'full stop' af Birke Gorm kan opleves i Politikens Forhal frem til 30. oktober og er blevet til med støtte fra Statens Kunstfond.

Åbningsreception 25. august kl. 16-18, hvor alle er velkommen.