Annisette i Pressen

Interview og musik — pressen
9. Feb 2019 kl. 19:30

The Savage Rose er uden sidestykke i dansk musikhistorie. Gennem et halvt århundrede er gruppen gået deres helt egne veje, og med nøglepersonerne Annisette og Thomas Koppel i front har de kompromisløst søgende skabt uforglemmelig musik.

De seneste fem årtiers rejse har ført orkestret og dets medlemmer fra stores succeser som ’Dødens Triumf’ og ’Wild Child’ til en selvvalgt tilværelse uden for den etablerede musikbranche, før de vendte tilbage til rampelyset med albummet ’Black Angel’.

Bandets værdikamp har altid overskygget behovet for hitlisteplaceringer, og deres historie er et fascinerende indblik i en verden af autenticitet, stålsat retfærdighedskamp og magisk musik. En musik, som i dag lever videre med nye, unge musikere, men stadig båret frem af Annisettes store stemme, der gør den til en lige så gnistrende og vital oplevelse som for 50 år siden.

I disse dage udkommer bogen ’Ild og frihed’, hvor Annisette selv fortæller det legendariske bands historie. Denne aften taler hun med Henrik Palle om det hele, inden medlemmer fra bandet overtager hans plads på scenen, så de og Annisette kan spille en lille håndfuld numre.

Billetter: Annisette i Pressen