SENESTE NYT


Pressemeddelelse | 29. september 2016

 

 ___

 

Jyllands-Posten planlægger nyt hovedsæde ved havnefronten i Aarhus

 

 

Aarhus Kommune har indstillet JP/Politikens Hus som køber af en grund ved Filmbyen i Aarhus, hvor planen er at opføre et nyt hovedsæde for Jyllands-Posten. Indstillingen skal nu behandles og endelig godkendes af Magistraten og byrådet i Aarhus.

 

Jyllands-Postens ansvarshavende chefredaktør Jacob Nybroe glæder sig over indstillingen.

 

”Jyllands-Posten er født og forankret i Aarhus. Vi håber at få lov til at kunne flytte i nye, moderne omgivelser ved Filmbyen. Det kan blive en smuk og solid ramme for de næste mange års udvikling af journalistik til vores læsere i hele Danmark,” siger Jacob Nybroe om planerne for et nyt hovedsæde.

 

JP/Politikens Hus har budt på grunden for at give Jyllands-Posten et tidssvarende og fleksibelt hovedsæde, der skaber gode rammer for udvikling og vækst, forklarer administrerende direktør for JP/Politikens Hus, Stig Kirk Ørskov.

 

”Vores bud på den fantastiske grund ved Filmbyen er en understregning af ambitionerne for Jyllands-Posten, og viser vores ønske om fortsat at udvikle og investere i medieaktiviteter i hele landet,” siger Stig Kirk Ørskov.

 

 

Læs pressemeddelelsen her

Se illustrationer her: dag, fra luften og aften.

Lokaltidningen ökar utgivningstakten i Malmö – nu varje vecka!
Lokaltidningen, som ger ut 40 tidningar i södra Sverige, ökar utgivningstakten i Malmö. Under flera år har Lokaltidningen gett ut lokala gratistidningar varannan vecka i fem olika områden i Malmö. Från och med 1 februari distribueras tidningarna en gång i veckan, varje onsdag.
- Det är fantastiskt roligt att kunna erbjuda alla våra kunder i Malmö möjligheten att nå ut varje vecka. Fler och fler kunder upptäcker den effekt på försäljningen som annonsering i gratistidningen ger, och denna effekt kan vi nu ge dem varje vecka, konstaterar Dennis O Krook, kommersiell direktör för Lokaltidningen.
- I och med satsningen kan redaktionen fånga upp de mikrolokala nyheterna på ett helt annat vis än tidigare. Jag ser verkligen fram emot att utöka vår redaktionella styrka och bevakningen av Malmö så att läsarna får ännu mer uppmärksamhet, säger Lotta Wahlqvist, chefredaktör och ansvarig utgivare.
 
Mer information: 
Kommersiell direktör Dennis Oscarsson Krook, +46 70 899 29 01. 
Ansvarig utgivare Lotta Wahlqvist +46 73 078 80 04