FINANS
Rådhuspladsen 37
DK-1785 København K
t: (+45) 3330 3131
@/ finans@finans.dk

Finans (100 pct.)Finans er Danmarks første fuldt dækkende digitale erhvervsmedie, og beskæftiger sig med erhvervsjournalistik og samfundsøkonomi i bred forstand og er et abonnementsbåret medie, suppleret af et skarpt gratis nyhedssite, Finans Live. Fællesnyhederne er gratis, mens den unikke service til mediets betalende kunder består af dybdegående temaer, undersøgende journalistik, analyser, store artikelserier og fortællinger om nye tendenser i erhvervslivet og økonomien.

Finans-redaktionen specialiserer sig i undersøgende journalistik og analyse af nye megatrends i den danske og globale økonomi. Desuden er der skarpt fokus på de mennesker, der får tingene til at ske i samfundet, fra Christiansborg over de tungeste erhvervsledere i de største danske virksomheder til ejerledere i underskoven af små og mellemstore virksomheder.

Redaktionens kontorer i København og Los Angeles suppleres af et korps af faste skribenter i Beijing, Tokyo, New York, Singapore, Moskva, Sydney, London, Berlin, Bruxelles, Paris, Washington og Wien. Hertil kommer internationale samarbejdsaftaler, der sikrer Finans' kunder adgang til journalistik i verdensklasse fra medier som Financial Times, Washington Post, Bloomberg News, Foreign Policy og Harvard Business Review.

Finans udgives på smartphone, tablet og desktop af JP/Politikens Hus og drives i regi af Jyllands-Posten.
 

 


Steen Rosenbak
Chefredaktør
f. 1967 / Journalist, 1992
Ansat siden: 1997

Tidligere stillinger:
2012- Morgenavisen Jyllands-Posten, chefredaktør
2003-2012 Morgenavisen Jyllands-Posten, erhvervsredaktør
1997-2003 Morgenavisen Jyllands-Posten, journalist og souschef
1995-97 Økonomisk Ugebrev, journalist
1992-95 Reuters, journalist