Nyhedstjenester


JP/Politikens Hus er medejer af nyhedstjenesterne Infomedia og Ritzau samt ejer af Watch Medier of Finans.

INFOMEDIA blev etableret ultimo 2002, og er den markedsledende aktør inden for ”media intelligence” i Danmark. Virksomheden giver adgang til Danmarks største artikeldatabase og tilbyder medieovervågning af enhver art samt medieanalyse.

RITZAUS BUREAU blev grundlagt primo 1866 og leverer nyheder til medierne i bred forstand i form af generel nyhedstjeneste, alarmtjeneste, finansnyheder, lyd, web-tv, grafik, online, flashtjeneste, nyhedsbrev, sportsresultattjeneste, radio- & tv-programmer samt biograflister. Ritzau sikrer, at der er en fælles platform af viden som grundlag for den demokratiske debat. 

 

WATCH MEDIER er mediehuset bag erhvervsmedierne EjendomsWatchEnergiWatchFinansWatchFødevareWatch, MediaWatch, MedWatch og ShippingWatch. Alle medier er onlinemedier, der går tæt på de vigtigste brancher i dansk erhvervsliv med uafhængig, kritisk og fair erhvervsjournalistik med fokus på substansen.

 

Finans er Danmarks første fuldt dækkende digitale erhvervsmedie, og beskæftiger sig med erhvervsjournalistik og samfundsøkonomi i bred forstand og er et abonnementsbåret medie, suppleret af et skarpt gratis nyhedssite, Finans Live.