Dagblade


 

JP/Politikens Hus blev etableret 1. januar 2003 som en fusion mellem A/S Dagbladet Politiken og Jyllands-Posten A/S. Koncernen udgiver Ekstra BladetMorgenavisen Jyllands-Posten og Politiken, som er de tre mest læste dagblade i Danmark.

Alle tre dagblade har som følge af betydelige digitale satsninger gennem de senere år en førende position på nettet, tablet og på mobil. De digitale hovedaktiviteter består af ekstrabladet.dk, jp.dk og politiken.dk.

Opmærksomheden er rettet mod indholdsudvikling og udbygning af førerpositionerne på alle områder samt på integration af web-tv i nyhedsformidlingen inden for nyheder, sport, biler, underholdning og meget andet.

De tre dagblade er grundstenene i koncernens forretningsaktiviteter, og hovedparten af koncernens samlede omsætning stammer fra koncernens dagbladsaktiviteter.

Digitalt tv
Koncernens dagblade har gennem den seneste tid øget opmærksomheden på web-tv i formidlingen af nyheder, debat og underholdning. De tre dagblade har i dag integrerede web-tv kanaler i deres digitale aktiviteter. 

__